Takläggning Upplands Väsby

Väsbytak erbjuder allt inom tak i Upplands Väsby och Stockholm 


Tak Upplands Väsby
Takläggning Upplands Väsby
Erfarna takläggare i Väsby

Våra erfarna takläggare utgår från kontoret i Upplands Väsby och utför allt inom takläggning till företag och privatkunder i Upplands Väsby samt i övriga Stockholm.

Papptak och tegeltak

Vi erbjuder reparation, omläggning och nyläggning av alla slags takmaterial och behärskar såväl platta papptak som låglutande tegeltak. Vi ombesörjer även montering av plåtdetaljer och taksäkerhetsdetaljer såsom hängrännor, snörasskydd och takstegar m.m.

Takläggning med Skatterabatt

ROT-avdraget ger en rejäl skatterabatt när det är dags att byta eller reparera taket. Vi tar hand om takläggningen, monterar plåtdetaljer och ombesörjer redovisningen till Skatteverket.

Takläggning Upplands Väsby
Total-entreprenader inom tak

Med lång erfarenhet inom takbranschen tar Väsbytak gärna hand om totalentreprenaden för takläggningen. Vi arbetar i Upplands Väsby och Stockholm.

Väsbytak tar hand om hela takläggningen, från rivning och bortforsling av gammalt material till takläggning och montering av plåtdetaljer. Givetvis ser vi till att ditt tak blir färdigt i tid till utlovad kostnad.

Säker takskottning

Vi utför även säker takskottning vintertid för föreningar, företag och privatpersoner i Upplands Väsby och i Stockholmsområdet. Självklart har vi nödvändiga tillstånd och utbildningar för taksäkerhet.

Takläggning med totalentreprenad Dags att se över taket?
Vi erbjuder takläggning med totalentreprenad!
Tak Väsby Väsbytak arbetar med alla slags tak - Kontakta oss för offert!
Takskottning Vi erbjuder säker takskottning i Stockholm med omnejd

Alltid kostnadsfri offert på takläggning
Kontakta oss idag!

Platta tak Väsby